• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Drukkoljatok nekünk, sietni fogunk!

4. ARC Blaufränkisch Rally
Juhász Csaba - Pásztor Tamás
Kole Media Center Kft.
Mitsubishi EVO X.
2023.03.03-04.

 

Nyolc gyors, 90 versenykilométer vár egy nap alatt ausztriában a Juhász - Pásztor ralipárosra. 

Mindez aszfalton és csöppnyi murván kell teljesíteni a Kole Racing versenyzőinek. 

Csabival a bal1-el beszélgetek:

6 és 18 kilométer közötti gyorsasági vár rád és Pásztor Tomira, na és gondolom számotokra meg a Micu számára vadiúj pályák. Honnan jött a gondolat, hogy egy új versenyen, új pályán menjetek?
- Igazából ez a verseny fért bele a jelenlegi időbeosztásba. Persze az is igaz, hogy egy rally versenyzőnek nem árt új pályákon is versenyeznie. De a lényeg, hogy közel van és rally verseny. Remélem, jó gyorsasági szakaszok lesznek.

Aszfaltos pályák várnak rátok és a versenyzőtársaidra. Nem hasonlít ez véletlenül a Lavanttal rali pályáira? 
- Megnéztem egy-két belső kamerás felvételt, és hát igen, egy kicsit hasonlít a Rebenlandra és a Lavanttal-ra is. Lehet, hogy jövőre is itt kezdjük a szezont, jó lehet felkészülésnek.

Murvásított pályán szépen lehet keresztbe menni, és húzni szépen a kéziféket. Így teszel majd?
- Egy ilyen erős Mitsubishivel nem is lehet másképp közlekedni, csak keresztben. Még szép, hogy meghúzzuk a kéziféket. Ezért is megyünk, hogy jól szórakozzunk és szórakoztassunk. Lehet, hogy ez az eredmény kárára megy, de most ez nem számít. Ez egy szezon elei verseny, itt a megtett verseny kilométerek számítanak, hogy visszarázódjunk a versenyzéshez.

A három szerviz lehetőségben gondolom, csak leporolni szeretnétek a Mitsubishi EVO X-t! 
- Igen, erről álmodom, aztán majd jön a valóság. De remélhetőleg nem lesz semmilyen technikai gond.

Végezetül, a majd 70 induló közül, hol is szeretnétek végezni a nap végén?
- Ez most még nem foglalkoztat, úgyis padlón fogunk menni, aztán majd az első kör végén meglátjuk, hogy ez mire elég. Remélem a kocsi és mi is tökéletesek leszünk. Drukkoljatok nekünk, sietni fogunk!

Együttműködő partnereink: NR Szoftver Kft., Extrem Line Kft., P.O.P. Kft., ML-Log Kft., Mihidra Kft., JB Control Kft., Vidia Csavar, Volvid Zrt., Cső-Kötő Kft., LEL Kft., Hun-Therm Kft., PLESO-VIA-BAU Kft., Érdi Rally Team Kft., DR. Lan. Eu, www.lanexpert.hu, Artifex J+J Kft., Komplex-D Kft., TT Sped Kft., Lubland Kft,  Green Goes Kft. KELI BAU, GTT-Logistic Solution Kft, BB-Logistic Solution Kft. LetMeSolvelt Kft., Az “Infovárosok.hu hírportál hálózat”.

 

Fotó: Hajóka SportFotó

- Hajósi Miklós - 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top