• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Ladával a Mikulás Rally-n

A Speed Rally Team versenyzőpárosa Jánosa Ákos és Brunekker Árpád a Vác Rally után a hétvégén, a Mikulás Rallyn vesz részt! De nem a kis méregzsáknak becézett Citroennel, amiben a Vác Rallyn láthattuk őket, hanem a szép emlékekre visszanézve egy Ladában fognak a nézőnek rajzolgatni.


A pilótát, Jánosa Ákost kérdeztem:

Hányadszor sikerül ezen az immáron tradicionálisnak mondható versenyen rész vennetek?

Mikulás rally-n 2010-ben vettem részt utoljára. Mindig is tetszett ez az év végi száguldozás Veszprém környékén, így egy kis pihenő után újra vár minket a versenyautó! Jó lesz újra a pályán tekergetni a kormányt, illetve húzni a kéziféket! Árpinak eddig még csak meséltem a Mikulás Rallyról, de idén végre ő is megtapasztalja, milyen ez a murvás verseny.

Az idei RTE utolsó záró futamán egy Citroen C2R2 kormánya mögött láthattak benneteket, milyen versenygéppel álltok rajthoz a Veszprémi szakaszokon?

Idén az „Öreg szakállas adta kölcsön a mikulás szánját egy GR. A-s 21074 LADA formájában”!

Mit lehet tudni az autóról?

Az autót Csernai Zsolt készítette fel számunkra és adta bérbe nekünk erre a versenyre.

Miért erre a gépre esett a választás?

Miért pont LADA??? Árpi szerint az „én arcomnak” a LADA áll jól… valamint előfutóként a közönség kiszolgálását tartom fő szempontnak, amire a LADA a legjobb választás!

Megtettétek már az első tesztkilométereket?

Az első teszt kilométereken is túl vagyunk és bátran kijelenthetem, nem tűntek el nyomtalanul belőlem az a bizonyos 4 év LADÁZÁS, ami a hátam mögött van, de az is tény, hogy másként kell egy ilyen autóval menni, mint a BMW M3-sal vagy a CITROEN C2R2-vel kellett.

Mi lesz a célotok a versenyen?

Ahogy említettem előfutóként indulunk a versenyen, a közönségnek fogunk autózni, a cél, hogy minél jobban érezzük magunkat és megmutassuk mit is tud ez a LADA!

Köszönöm a riportot és jó szórakozást a Ladával!

Köszönet támogatóimnak:

  • CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás

  • ASONÁJ 2003 KFT. Munka, - Tűz, - Környezet, - Védelmi Kft.

  • ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás

  • Meditó Kft. Játék nagykereskedelem

  • Global – Roll KFT. Nyomtatvány kereskedés

  • Kami Ker Kft. Nyomda

  • Kállai Group Kft. Építőipari kivitelezés

Speed Rally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Tel.:06-30-505-20-89

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top