• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Kiss Viktor – Az idei első verseny

Maxx Race Team 

Kiss Viktor

2014.02.15. – FRT Kiskunlacháza

Szilveszter Rally után ismét ideje volt elővenni és leporolni a technikát a Maxx Race Team pilótájának, Kiss Viktornak is, mindezt nem is tehette volna jobban, mint az idei évre kibővült csapata körében. Az FRT Kupasorozat versenyén debütáló Kiss Viktor mellett ott volt a csapat másik versenyzője a 2009-es FRT abszolút bajnok Velenczei Ádám is, aki pálya széléről és a szervizparkból látta el hasznos tanáccsal Viktort.

A szél ellenére nagyon szép napos idő várta a versenyre kilátogató közönséget, aki kint volt az nem csalódott, hiszen Viktor birtokolta a 138-as rajtszámot is, ami azért szép nevező számot takart.

Az autó az első körökben nehezen kezelhető volt és Viktor többször is megforgott vele, de a problémát a csapat a kezelte és a nap végére már stabil köröket sikerült autózni. A csapat új párosa Lencse Zoltán és Hofbauer Tamás is indult a versenyen Viktor autójával és meginvitálták Viktort egy 260 lóerős Lotusba is. Lencse Zoli mellett megtapasztalhatta a Lotus élményt Viktor, aki a kör után elmondta, hogy marad inkább a Mistubishinél. A versenyen alkalmi navigátorok segítették a munkát és a 2014-es bemelegítésre.

Kiss Viktor:„ A szél ellenére nagyon jó kis verseny volt ez, pont azt kaptam tőle, amire számítottam, egy kis autózás és az autó állapotának felmérése. Akadt is gondunk a hajtással, de a fiúk orvosolták a problémát. Itt volt velünk Ádám is, aki azért járatosabb ezen a helyszínen, hiszen 2009-ben bajnoka volt ennek a sorozatnak és itt is többször indult. Régi barátaim Lencse Zoli és Hofbauer Tamás csatlakozott a csapatunkhoz 2014-től és a hangulat remek volt, idén mindenhol közösen indulunk, mind az ORB-ben, mind pedig pár kisebb futamon.”

A következő verseny, ahol már a csapat már Percze Nándival kiegészülve rajtoz fog állni az orfűi sprint verseny lesz március közepén.   

Köszönet a támogatóinknak:

 Profi drink Kft, Makói Pro Sanitas Bt., Börcsök Trafik Bt, Út- Garantor Kft, Alkohol trade Kft, Sabina 2000 kft, Esély Iskolai Szövetkezet, Első Magyar Vidékfejlesztési Szoc. Szövetkezet, Deák Hűtő Klíma Kft ( deakhuto.hu) Benyó Autószervíz Kft, Perla Moda Kft ( Magenta- Aréna Pláza) Jaga Trans-Art Kft, Patrimon Internacional Biztosítási Alkusz Kft, Brill-Company Kft, Sztár Motel Balassagyarmat, Zöld Élet Szociális Szövetkezet, Esély a Hátrányos Helyzetűeknek Közhasznú Alapítvány ( rogers-iskola.hu,www.szefi.hu/gimnázium , Absoluth Hostess, Confidenza, Geo Team.


Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top