• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Újra nagyot lendítenének a céljaikon

HIDEG RALLY TEAM – 27. Rally Opatija 2018

Hideg Krisztián – Kerék István, Skoda Fabia R5

 

A horvát bajnokság második futama következik a május 4-5-ei hétvégén. A 27. Rally Opatiján több magyar páros is képviseli majd hazánkat, többek között Hideg Krisztián és Kerék István is. A Skoda Fabia R5-ös alakulat célja, hogy a tavalyi dobogófelállást megismételje – de fordított sorrendben, úgy, hogy idén ők állhassanak a legelőkelőbb pozícióban.

 

Hideg Krisztián: Nagyon kedveljük az Opatija Rallyet, nem is csoda, hogy idén már 4. alkalommal térünk vissza a helyszínre. A pályák így jórészt fejben vannak, de most is ugyanolyan alapossággal végezzük el a pályabejárást, mint egy teljesen idegen terepen.

A versenyhétvége programja a csütörtöki pályabejárással, valamint az adminisztratív és a technikai átvételekkel kezdődnek. Pénteken délután rendezik meg a shake downt, majd nem sokkal később, kora este hivatalosan is elrajtol a mezőny. Még aznap 2, szombaton pedig további 3X3 szakaszt fogunk teljesíteni.

Az autónkkal Kazár Miki elég nagyot esett a múlt hétvégi Miskolc Rallyen, így a csapatnak 3 napja volt arra, hogy újra ráncba szedjék a Skodát. A kocsi új karosszériát, biztonsági öveket és turbót kapott, mi pedig majd a helyszínen tudjuk újra tesztelni egy kicsit az éles bevetés előtt.

A nevezési listát látva azt állapítottuk meg, hogy a mezőny igazán megerősödött, összesen 12 R5-ös alakulat fog rajthoz állni. Külön öröm, hogy több magyar páros is képviselni fogja a magyar színeket a versenyen. Vélhetően a legnagyobb ellenfeleink most is Sebalj, Prodan és Turk lesznek, és ők biztos, hogy nagyon odateszik majd magukat.

A tavalyi Opatija Rallyet az abszolút 3. helyen zártuk, Prodan és Sebalj mögött. Idén arra hajtunk, hogy ugyanez legyen a dobogó felállása, csak fordított sorrendben. A győzelem lebeg a szemünk előtt, ami sokat lendíthet a céljainkon.

 

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Laurel Kft., Richmond Logistics, Hotel Parlament, Hotel Palazzo Zichy, Patócs Autóház Kft., Metálkontakt Kft., Mátrai Kft., Firebox Kft., C-Service Kft., Sky-Tools, Dornhof Nagy Und Partner Kft., Nagy József Auditor, Aktív Tours Kft., Continental Travel Kft., Aszú Étterem, Vázterv Mérnök Iroda Kft., Continental Group Kft., SRT Kft., Ventosus Kft., Moltech, Euroll Kft.

Sajtófőnök: Horváth Judit – Tel.: 30/533-9099; E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top