• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Változatlan formában

SOLID Racing Team – Eger Rallye 2016. 04. 01-03.

Merencsics Árpád – Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift Gti MK1

                      

Már alig várjuk, hogy autózhassunk! Nekem személy szerint ég a talpam, legalább is a jobb lábamon. Viccet félretéve, mindig nagy izgalommal várom az Eger Rally-t. Az egyik legjobb verseny. Szeretek az ország ezen szegletébe járni, nemcsak azért mert nagyon jó rally pályák vannak, hanem mert a környék is nagyon szép.

A gyorsasági szakaszok változatosak, sok az a rész, ami a Suzukinak kedvez, de több olyan is akad, ami nem annyira. Ez már csak ilyen, megpróbálom a hátrányt egy kis bátorsággal pótolni. A kategória nem rossz, a legtöbb autó még mindig erősebb a mienknél, de úgy gondolom, ha minden jól megy, akkor benne lehetünk az elejében. Túlzottan nagy elvárás nincs, még csak most kezdődik az év, de igyekezni fogunk!

Meglehetősen örülök neki, hogy idén, sőt már tavaly tudtam a navigátorom személyét! Ez kis könnyebbség, illetve megment mindenkit az idegeskedéstől verseny előtt. Anettával jó összedolgozni az autóban, és nem nagyon volt még rossz hangulat, sem az autóban, sem a szervizben.

Az autót felkészítettük, úgy gondolom a hibákat tavalyról kiküszöböltük. Persze a technika ördöge nem alszik, bármi lehet. A lényeg, hogy Mi mindent megtettünk. Nagy technikai változások nincsenek, minden maradt a tavalyi formában.

 

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Büttner & Co, Komplex, Kori ’96 Kft., Nyilas GSM Kft., Somogy Lift Kft., Agrivál Kft., Bionvell, MOST Médiacsoport, RádióMost, Zsirai Pincészet, Evolution, Innovitas, Cortesia Group, Sigillanda, Release, Excel IT, The Body Shop, Merencsics Autó Kft., Gazda Trans Kft., Szegecs Patrol Vagyonvédelmi Kft.; Dokutech Center Kft.

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top